woensdag 27 februari 2013

Beetje Saaiiii

Beetje saai mijn blog de laatste tijd, ik laat alleen maar mandjes zien en mijn Dear Jane.

Deze week zijn er weer 6 mandjes bij gekomen, alleen de hengsels moeten nog geappliceerd worden, maar doe ik tegelijk met het inelkaar zetten.


Vorige week had ik de blokken van rij 7 klaar van mijn Dear Jane , deze week heb ik deze dus weer aan elkaar genaaid.En er zijn weer 4 nieuwe blokken bij gekomen, het schiet zo lekker op.

 
 
 
 

Ik heb ook de 14 blokken aan de UFO gezet die ik vorige week liet zien.Heb hem vanmorgen maar even buiten aan de lijn gehangen om op de foto te zetten, lekker in het zonnetje, het is net voorjaar (achter het glas) maar het is buiten echt brrrrrr.
Ik ga nu nog even denken of ik de quilt zo laat of dat er nog een rand om moet, weet het eigenlijk nog niet.

Ik wens iedereen een hele fijne zonnige quiltdag toe.

Quilt Groetjes Ria
8 opmerkingen:

 1. misschien saai, maar wel mooi en stimulerend!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie mandjes en wat heb je er mooie stoffen voor gebruikt. Je Dear Jane blokken zijn ook erg mooi geworden net als je ufo in wording. Helemaal niet saai hoor allemaal even mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nou het verveelt mij nog niet om naar jouw mandjes en Jane te kijken en dan ook die laatste top! Je hebt veel gemaakt en het is allemaal even mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Helemaal niet saai, vind je DJ geweldig om te zien hoeveel er nu weer bijgekomen is, en je mandjes zijn ook heel lief. En jij bent lekker verwend met de zon, hij is hier pas om 4 uur gekomen .

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Het is misschien wel saai, maar ook heel mooi om te zien.
  Groetjes,
  Marian

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wel prachtige dingen! En dat zou ik niet saai noemen..... ;)
  Geniet ze, naamgenoot!
  Liefs, R.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk en het is voor mij een stimulatie om door te gaan, dus niks saai, maar mooi om te zien. En je Dear Jane is een plaatje....

  BeantwoordenVerwijderen